Polityka prywatności


Gromadzenie danych osobowych



Portal Escapador.pl zapewnia, że wszystkie dane osobowe udostępnione przez Państwa w trakcie procedur rejestracji chronione są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych. Escapador.pl zapewnia wszystkich Użytkowników serwisu, że pozostaną anonimowi przez cały czas korzystania ze stron portalu. Przekazywane dane osobowe wykorzystywane są w związku z procedurą rejestracji oraz pośrednictwa w zakupie oferty turystycznej.



Wypełnienie formularza zamówienia oznacza zgodę Użytkownika na przetwarzanie jego danych osobowych. Każdemu z Państwa przysługuje prawo wglądu i dokonania zmian w podanych przez siebie danych.





Udostępnianie informacji ("Cookies")



Przez cały czas korzystania z zasobów naszego Portalu pozostają Państwo anonimowi. Zbierane są jedynie informacje o charakterze statystycznym. Do tego celu portal Escapador.pl może wykorzystywać mechanizm "Cookies". Pliki ”Cookies” są plikami tekstowymi zapisanymi na komputerze Użytkownika. Pozwalają one witrynie internetowej na poprawne wyświetlenie informacji jak również na rozpoznawanie stałych użytkowników. Pliki "Cookies" nie zawierają żadnych danych osobowych oraz nie powodują uszkodzenia Państwa komputerów.





Zmiana/aktualizacja danych osobowych



Zmiany lub aktualizacji można dokonać po zalogowaniu się do systemu i wybraniu odpowiedniej opcji w menu jak również przez wysłanie odpowiedniej wiadomości e-mail na adres kontakt@escapador.pl. Danych użytych do zakupu oferty turystycznej nie można zmienić ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie również nie da się zmienić lub usunąć.





Zmiany naszej polityki prywatności



Zastrzegamy sobie prawo do zmiany powyższej Polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej Polityki prywatności na tej stronie.


Tagi: